Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I

47,99 lei

Categorie: Cod: 3299Autor: Monica TatoiuData apariție: 15-03-2010

Descriere

La Editura Neverland a aparut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat „Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti„.

Cartea va invita sa descoperiti, alaturi de Monica Tatoiu si alte femei remarcabile ale spatiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti.

Prima dimensiune propusa de Monica Tatoiu autoarelor acestor marturisiri a fost „o invitatie catre un „striptease” neconventional. Cat de importanta este relatia mea cu mine? Cat de bine ma reprezinta oglinda? Cat de curajoasa sunt in a-mi recunoaste slabiciunile?…”

A doua dimensiune, importanta pentru traiectoria in viata, este raspunsul la intrebarea „cum ma percep ceilalti, cum se reflecta persoana mea in oglinda reprezentata de cei cu care relationez”.

A treia dimensiune din confesiunile autoarelor acestei carti va dezvaluie „povestea acestui drum, de la samanta la rod, cu bucuriile si durerile lui, a dilemei dintre profesia de femeie si profesia sociala a fiecareia”.

A patra dimensiune propusa povestitoarelor noastre o reprezinta „perspectiva spirituala asupra existentei fiintei umane, credinta sau lipsa constientizarii ei”.

Proiectul, unic in Romania, concretizat in acest prim volum, isi propune sa aduca in fata publicului cititor o parte a diversitatii aspectelor gandirii feminine contemporane.

 

Informații suplimentare

Titlu

Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I

Preț

47,99

ISBN

978-606-92075-6-7

Format

A5 13×20

Pagini

648

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON