Cei care nu mint

20,00 lei

Categorie: Cod: 12096Autor: Carmen DumitrescuData apariție: 28-11-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Un ziarist pur-sange, cu verb și ochi pentru subiecte, Carmen e unul dintre exemplele de dedicație profesionala din breasla.

Cristi Pantazi, G4Media

Carmen Dumitrescu are un condei foarte bun: cand mi-a dat cartea ei, Purgatorul nebunilor, nu am crezut ca-mi voi lua timp s-o citesc; am citit-o pe nerasuflate pentru ca are un tempo policier și surprinde o societate in cutele ei cele mai sumbre. In cele din urma și cel mai important pentru mine, Carmen Dumitrescu este un om echilibrat, bine așezat in ființa sa, motiv pentru care poți avea incredere in ea ca jurnalist. Azi, mai mult ca oricand, acest lucru nu-i puțin deloc.

Cristina Guseth, director Freedomhouse

Intr-o lume macinata de frici, Carmen are curaj sa fie… curajoasa. E primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la ea. Curaj. Apoi, sinceritate. Nu poți sa nu o crezi, atunci cand o citești. Apoi, e un amestec echilibrat de duritate, emoție și profunzime. Ce iese din toate astea regasim in cartea de fața și in altele care sigur vor urma.

Liliana Nicolae, jurnalist Europa FM și Dilema Veche

Optimista incurabila, deși n-ar prea avea motive, veșnic curioasa, plina de tact dar și de determinare, Carmen Dumitrescu se incapațaneaza sa scoata la lumina adevarul, in ciuda tuturor piedicilor. Miss „Liber in Teleorman” ne-a atras de multa vreme atenția in redacția Le Figaro. Am venit special de la Paris la Alexandria, sa incercam sa ințelegem la fața locului „atmosfera” in care evolueaza aceasta jurnalista-cetațean, plina de energie, gata sa mearga pana in panzele albe. Carmen Dumitrescu ne ține cu ochii deschiși și ne invața, cu zambetul pe buze, ca nici un sacrificiu nu este prea mare in slujba democrației.

Paul Cozighian, corespondent Le Figaro si Radio France Info in Romania

Informații suplimentare

Titlu

Cei care nu mint

Preț

20,00

ISBN

978-606-9018-05-7

Format

13×20

Pagini

128

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cei care nu mint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON