Bhakti yoga calea iubirii intru dumnezeu – Interferente intre

10,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 2165Autor: Cocoș StefanData apariție: 16-07-2009

Descriere

Cartea de fata, la fel ca si cele precedente, respectiv „Mantra yoga Calea rostirii cuvintelor sublime” si „Jnana Yoga Calea cunoasterii intru Sine”, are ca izvor originalitatea si universalitatea sistemului yoga. Ea incearca o abordare cu totul diferita a unui alt segment al acesteia, respectiv Bhakti yoga, ca o alta cale la indemana oricui doreste sa acceada la o realitate superioara. Este rezultatul aceluiasi indelungat demers discursiv numit Yoga introspectiei, jurnalul marii inocente, care a fost transmutat in cele din urma intr-unul poetic, singurul capabil sa exprime esentele …. Si care, la randu-i creeaza posibilitatea dobandirii disciplinei rostirii, a cunoasterii supreme si a iubirii intru Dumnezeu ce poate duce pe aspirant la regasirea de Sine !

Despre autor:

Stefan Cocos este nascut in Bucuresti la 4  august 1949. A urmat studii juridice si teologice, a activat in domeniul criminalisticii si ulterior in invatamantul superior, devenind profesor universitar doctor. A publicat numeroase cursuri si lucrari de specialitate.
Pasiunea pentru yoga in special, si orientalistica in general l-a insotit permanent de-a lungul vremii ca  un joc secund, ce a constituit izvorul permanent al cautarii Adevarului Suprem  si desavarsirii spirituale in viata…

Informații suplimentare

Titlu

Bhakti yoga calea iubirii intru dumnezeu – Interferente intre

Preț

10,00

ISBN

ISBN 978-606-92075-2-9

Format

A5 – 14,5×20

Pagini

168

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bhakti yoga calea iubirii intru dumnezeu – Interferente intre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON