Alice in Țara Minunilor

29,90 lei

Categorie: Cod: 15411Autor: Lewis CarrollData apariție: 07-12-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

   Alice in Țara Minunilor, bijuteria literara a lui Lewis Carroll, deschide porțile catre o lume unde imposibilul devine posibil și unde absurdul este norma. Privind prin ochii curioși ai lui Alicie, vom cobori in vizuina iepurelui și vom pași intr-un univers fabulos unde orice așteptare este rasturnata. Aceasta carte plina de magie, o satira subtila și cu reflexii profunde, ne provoaca sa ne reevaluam percepțiile și sa navigam in labirintul minunat al imaginației umane. Este o calatorie care te ține in suspans, captivand și provocand generații de cititori.

   Alice, protagonista carții, trebuie sa-și gaseasca drumul printr-un loc neobișnuit numit „Țara Minunilor”. Povestea se joaca cu logica, cartea fiind condimentata cu personaje fanteziste, fiecare adaugand un pic de umor la șirul poveștii. Alice intalnește personaje excentrice și se confrunta cu situații comice și absurde pe tot parcursul aventurii sale in Țara Minunilor. Povestea se incheie cand fetita reușeste sa scape din Țara Minunilor și  se trezeste in lumea reala, unde iși impartașește experiențele cu sora ei.

   Cartea are multe simboluri transmise prin personaje și prin șirul aventurilor. Povestea ii invața pe copii despre ce inseamna creșterea – și maturizarea – și o face intr-un mod distractiv. Asta pentru ca fiecare personaj o invața pe Alice cate ceva despre viața și despre creșterea intr-o lume periculoasa.

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Alice in Țara Minunilor

Preț

29,90

ISBN

978-630-307-007-0

Format

17×24 cm

Pagini

80

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alice in Țara Minunilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON