Alege-te pe tine

34,90 lei

Categorie: Cod: 14878Autor: Maria-Ligia PluscalData apariție: 24-04-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

    Aceasta carte i se adreseaza oricarui suflet cautator de Sine, de iubire și de Dumnezeu, cautator al filozofiilor de viața susținatoare de țeluri evolutive. Se adreseaza acelor suflete care au ajuns in punctul in care simt ca viața este despre mai bun, mai mult și mai frumos și intuiesc ca toate acestea se dobandesc nu prin credința „nu cred pana nu vad“, ci prin credința puternica „totul este posibil și rezolvat deja in modul cel mai potrivit și perfect“.

   „Volumul de fața este o expunere foarte inspirata – și, in mod cert, bazata pe o experiența reala –, o transpunere in narațiune a nazuințelor spirituale impletite și potențate de practica astrologiei […] O poveste despre felul in care viața este atat de fidel oglindita in astre“, dupa cum spun profesorii-astrologi Narcisa și Zoltan Bartha.

   Maria-Ligia Pluscal este astrolog, consilier de dezvoltare personala și practician Theta Healing, iar pentru acreditarile pe care le-a obținut in aceste domenii, a studiat atat sub indrumarea unor profesori-astrologi – pentru specializarea in astrologie tradiționala –, cat și sub indrumarea unor remarcabili psihologi – pentru aprofundarea domeniilor de dezvoltare personala și Theta Healing. De aproape paisprezece ani, autoarea desfașoara un aprofundat studiu teoretic și practic al domeniului spiritual.

   Ligia susține cu multa convingere ca doar prin autocunoaștere omul iși poate conștientiza puterea personala și iși poate revela mareția dumnezeiasca inscrisa in microcosmosul ființei sale. In lipsa descoperirii de sine, darurile vieții raman pentru om doar o poveste frumoasa, fara sa afle vreodata ca acestea ii erau de fapt harazite cu atata iubire de Dumnezeu.

Informații suplimentare

Titlu

Alege-te pe tine

Preț

34,90

ISBN

978-606-9602-79-9

Format

13×20 cm

Pagini

200

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alege-te pe tine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON