Adulter

29,90 lei

Categorie: Cod: 13859Autor: Ioana TiganilaData apariție: 15-02-2022

Descriere

— Regreți? m-a intrebat in timp ce priveam pierduta pe geam Cismigiul. Eram goala si tacuta, o tacere pe care nu o deslușea! Mintea mi se oprise in loc, iar asta se intampla al naibii de rar. Doar cand sunt cu el! Mai luam cate o gura de vin, imi plimbam degetul pe marginea paharului, ma lua in brate, ma strangea la piept, ma saruta din cap pana-n picioare si se juca cu parul meu. Nu a fost doar sex! Iar asta m-a speriat cel mai tare.

— Te simti vinovata? insista.

— Deloc. Sa vad cum o sa fie cand o sa ajung acasa!

Au creionat o poveste frumoasa. Cu ploaie, șemineu, vin, caprioare la conac si copii care se intorc pe ulița de la școala.

In Adulter și-au facut loc 5 femei care l-au trait din plin. Ca jurnalist, am responsabilitatea de a explica un fenomen, nu doar de a livra niște povești. Cred ca e mai important sa ințelegem de ce ajunge un om sa inșele, decat sa aruncam cu pietre in cei care se afla in fața acestei incercari. Suntem diferiți, femei și barbați, și punem capul pe alte perne din motive diferite.

Cand afla ca a fost inșelat, prima intrebare pe care barbatul i-o adreseaza femeii este: „Te-ai culcat cu el?”, pe cand femeia inșelata iși intreaba barbatul: „O iubești?”. Aceste replici cred ca ilustreaza cel mai bine diferența dintre noi. Sa nu uitam ca, indiferent de natura ei, o relație este o creație, vorba celebrului psihiatru Irvin Yalom. Sta doar in mainile noastre!

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Adulter

Preț

29,90

ISBN

978-606-9602-24-9

Format

130X200

Pagini

112

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adulter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON