Pachet: Carti thriller și mister de Cosmin Baiu

94,90 lei

Categorie: Cod: 402497Data apariție: 11-04-2023

Descriere

„Ultima noapte la Auschwitz” și „Interviul” au cunoscut un succes semnificativ in randul pasionaților de literatura horror și thriller, facandu-l pe Cosmin Baiu un nume important in lumea cititorilor acestor genuri literare. 

 

Editura Neverland vine cu un pachet compus din doua volume ce ii poarta semnatura aceluiași Cosmin Baiu, volume care promit calatorii fascinante, mister și suspans permanent. 

 

Pachetul conține: 

 

  1. „Dracula – Blestemul Intunericului” 

 

Inspirat din relatarile istorice ale cronicarilor vremii, romanul ii urmarește pe Vlad și pe fratele sau Radu, care, fiind prizonieri in Imperiul Otoman, iși planificau in secret razbunarea.  

 

Din 1447, thrillerul lui Cosmin Baiu ne transporta in zilele noastre, unde un profesor inițiaza o campanie de sapaturi arheologice la Manastirea Comana, in cautarea mormantului lui Vlad Țepeș, supranumit și „Dracula”. 

 

Doua planuri temporale incarcate de elemente de factura gotica, ce se deruleaza alert catre un deznodamant cel puțin neașteptat. 

 

  1. „Vama Veche” 

 

Vacanța de vara a unor studenți ajunși in Vama Veche ia o intorsatura extraordinara atunci cand iși face apariția o creatura ce poate lua forma celor mai crunte coșmaruri ale fiecaruia.  

 

Pe masura ce tinerii incep sa dispara, confruntarea cu raul absolut devine din ce in ce mai riscanta pentru grupul de adolescenți.  

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Carti thriller și mister de Cosmin Baiu

Preț

94,90

ISBN
Format

13×20 cm; A5

Pagini

352; 256

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Carti thriller și mister de Cosmin Baiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON