Dupu Catalin

Cătălin Dupu a publicat până acum 23 de cărți și a scris 14 scenarii de film de lung-metraj, pe care le-a și regizat. Romanul său, De ce bat clopotele de Crăciun a fost comandă din partea Ministerului Educației și Cercetării, în anul 2005, pentru unul din proiectele sale.
A vorbit în fața a peste 207500 de oameni în 173 localități din România, Statele Unite ale Americii, Croația, Slovacia, Republica Moldova, Italia, Irlanda, Ungaria, Spania și Canada.
Este doctor în științe, fondator și director executiv al Centrului AFL din București, conferențiar, actor, regizor, producător de film și prezentator TV.

Citești și Câștigi, Operațiunea Cadoul, Înțelegând viața, Trăiește clipa dar… Trăiește și Educația prin artă sunt câteva din campaniile la nivel național pe care le-a inițiat și se află în desfășurare.Cătălin Dupu a publicat până acum 23 de cărți și a scris 14 scenarii de film de lung-metraj, pe care le-a și regizat. Romanul său, De ce bat clopotele de Crăciun a fost comandă din partea Ministerului Educației și Cercetării, în anul 2005, pentru unul din proiectele sale. A vorbit în fața a peste 207500 de oameni în 173 localități din România, Statele Unite ale Americii, Croația, Slovacia, Republica Moldova, Italia, Irlanda, Ungaria, Spania și Canada. Este doctor în științe, fondator și director executiv al Centrului AFL din București, conferențiar, actor, regizor, producător de film și prezentator TV. Citești și Câștigi, Operațiunea Cadoul, Înțelegând viața, Trăiește clipa dar… Trăiește și Educația prin artă sunt câteva din campaniile la nivel național pe care le-a inițiat și se află în desfășurare.

Afișez toate cele 4 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON