LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

Image Alt

Acreditare

ACREDITARE CNCS – domeniul Arte și Științe umaniste

Anul 2020 a presupus parcurgerea unui nou proces de acreditare în domeniul Științelor Umaniste, Editura Pro Universitaria a primit următoarele categorii:

Filologie – categoria A
Filosofie – categoria B
Istorie și studii culturale – categoria C

http://www.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2020/12/categorii.Edituri.Site_.CNCS_.2020.pdf

Anterior, Editura Pro Universitaria a fost recunoscută în domeniul Științelor Umaniste (2012) ca editură acreditată categoria B în domeniile: Filologie, Filosofie, Istoria artelor şi arhitectură. Studii culturale.
http://old.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2012/12/edituri-11-dec-2012.pdf

 

CNATDCU – domeniul Științe sociale

Lista A2 – Panel 4 – Edituri de prestigiu recunoscute

Editura Pro Universitaria face parte și din lista editurilor cu prestigiu recunoscut CNATDCU pentru domeniul Științelor Sociale (Științe juridice; sociologie, științe politice și administrative; științe militare, informatică și ordine publică; științe economice și administrarea afacerii; psihologie și științe comportamentale).

http://www.cnatdcu.ro/metodologie/abilitare/

Editura Pro Universitaria felicită în primul rând autorii care au fost alături de noi, colaboratorii de la universități, bibliotecile universitare, librăriile, centrele de cercetare, instituțiile de cultură partenere dar și întreaga echipă, care au făcut posibile performanțele editoriale, reușind împreună să crească prestigiul Editurii Pro Universitaria.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON